Герострати нового часу, або чому Швеція танцює під дудку Кремля?

Ідея про те, що світ летить у прірву зовсім не нова. Людство століттями тішить себе думкою про неминучу загибель нашої цивілізації, а тому все частіше зустрічаються божевільні, яким дуже хочеться викликати на себе гнів якщо не богів, то як мінімум людей.

Втім, так можна міркувати, якщо йдеться про особистісну трагедію. Але є ж і найогидніші та наймерзенніші представники роду людського, які заради грошей і слави готові ображати, знищувати і творити просто огидні речі.

До останніх можна віднести Сальван Моміка, іракського біженця, який осів у Швеції. В прагненні стати топовим блогером за гроші Кремля він не придумав нічого кращого, ніж спалити священну для мусульман книгу - Коран.

 

При цьому треба розуміти, що Коран обраний не просто так, як не просто обрана країна, в якій пройшла ця акція.

Причиною такого вибору стало прагнення Швеції, що завжди зберігала нейтралітет, стати частиною НАТО, що не могло змусити Кремль йти на відчайдушні заходи і пробудити всіх сплячих агентів у Європі.

Головним об'єктом атаки, як і минулого разу, стала Туреччина, населення якої на 99% мусульмани, і від її вирішення залежить сьогодні доля Швеції.

Примітно, що цього разу поглумився над Кораном, не фашист, а більш поміркований біженець - Сальван Моміка (Salwan Momika).

Етнічний мусульманин, а тепер - муртад, або віровідступник, виходець з однієї з іракських християнських груп, імовірно арамеїв або ассирійців.

Моміка, крім того, що очевидний нарцис, має дуже цікавий бекграунд.

 

Відомо, що у 2014 році він був активним учасником і навіть представником угрупування Сили Сирійських Яструбів (Яструби сирійці), яка співпрацювала з іранськими угрупованнями та спецслужбами режиму Ассада. А це пряма вказівка ​​на те, що його на той момент завербували спецслужби Кремля.

Цю версію підтверджує той факт, що у Швеції Моміка відразу ж був помічений у зв'язках із нацистською партією "Шведські Демократи", чия діяльність щедро оплачується Москвою!

 

Смішно, що Моміка начебто як награвав собі репутацію того, хто підтримує Україну і засуджував Кремль, але робив він це якось дивно, як глузування, бо якщо ви звернете увагу на карту, вона відображена без Криму. Що, знову-таки, вказує на московське коріння іракського провокатора.

 

Цікаво також, що у цій акції він діяв не один. Знущався над Кораном разом із ним ще один, судячи з усього біженець, ім'я якого поки що невідоме широкому загалу.

Що ще примітного у цій історії?

Це не перший випадок, коли Кремль підірвав свою “консерву”. Раніше у Франції до лікарні потрапили четверо маленьких дітей після нападу на них релігійного фанатика із ножем.

Це сталося у південно-східному місті Аннесі у французьких Альпах.

 

Так ось. Нападник Абдальмасіх (Раб Ісуса) був громадянином Сирії, який 10 років тому набув статусу біженця в...

Швеції!

Нападаючий сирієць носив медальйон із розп'яттям і кричав під час злочину "В ім'я Ісуса"!

Ну і не забудемо, що раніше поглумився над Кораном датський нацист Расмус Палудан, відео зі злочином якого викладав у себе на сторінці Сальван Моміка.

 

Акція відбулася напередодні запланованого візиту міністра оборони Туреччини Хулусі Акара до Швеції з метою обговорення двосторонніх проблем, що перешкоджають згоді Туреччини на вступ Швеції до НАТО.

Завдяки фактичному теракту переговори було зірвано, візит скасовано.

Пізніше журналісти з'ясували, що Расмус Палудан - це сплячий агент Кремля, що він працює на “журналіста” Russia Today, а за фактом агента Кремля, на ім'я Чанг Фрік.
Чанг Фрік активно виправдовував захоплення українського Криму Росією, війну Путіна в Сирії, вихваляє російську "демократію" та виступає з постійними нападками на США та НАТО.

 

Примітно, що Чанг Фрік не раз кокетливо зізнавався, що "між Росією та деякими шведськими правими ЗМІ існує невелика змова".

Чанг Фрік, засновник сайту Nyheter Idag (Новини сьогодні), яке до 2018 року, року виборів у Швеції, увійшов до топ-10 найпопулярніших у соцмережах сайтів країни.

 

Чанг був одним із тих хто і в історії з іракським агентом Кремля добре підігрівав публіку зі сторінок свого ЗМІ:

 

Росія у 2018 році допомогла ультраправій партії “Шведські демократи” досягти рекордного успіху на парламентських виборах, якраз на хвилі антиісламських та антимігрантських настроїв.

Серед постійних авторів сайту — редактор німецької ультраправої газети Zuerst! Мануель Окзенрайтер.

Він регулярно виступає на російському каналі Russia Тoday і раніше працював на члена бундестагу Маркуса Фронмайєра з правої партії "Альтернатива для Німеччини".

Прославився “Герострат” Окзенрайтер, який профінансував у 2018 році теракт в Україні. Тоді було обстріляно угорський культурний центр в Україні.

Теракт був задуманий з метою покласти відповідальність на українських націоналістів та розпалити етнічну напруженість на користь Росії.

 

У 2019 році Окзенрайтер втік до Москви, де помер у розквіті сил від “серцевого нападу”, чи то точніше від зустрічі з “новачком”.

Хто винен і що робити?

Війна нав'язана Кремлем має свою мету - змусити Швецію і Туреччину відмовитися від "Сатанинського НАТО".

Це війна не проти ісламу та не за християнство. Це війна за інтереси Кремля.

Те, що мусульмани та їхні релігійні почуття стали заручниками цієї війни - у самому Кремлі начхати. Вони готові винищити мільйони, щоб досягти своїх далеко не праведних цілей.

Інше питання - чи розуміє влада Швеції, що дозволена наруга над релігійними символами - це не перемога демократії, а ганьба для країни.

Наприклад, у Великій Британії неодноразово заарештовувалися люди за спалення копії Корану. Це правильний, логічний і виправданий хід, що ніяк не спрямований проти свободи слова. Публічні палії - хворі на голову люди, і світ не повинен йти на поводу людей, що збожеволіли.

Герострат спалив храм Артеміди виключно заради того, щоб увійти до історії.

Сучасні Герострати також йдуть на акти вандалізму, щоб потішити своє его, але не забувайте, що паралельно вони отримують за це і дуже хороші гроші!

Швеції треба зрозуміти, що це нормально для віруючих вимагати від держави захисту своїх святинь і своєї релігійної гідності, і огидно, коли держава охороняє злочинців при скоєнні зловмисно образливих та ворожих дій.

Тим більше коли ці дії здійснюються в інтересах агонізуючої Російської імперської диктатури, і спрямовані на руйнування світового порядку.

Дивіться також