Каблучки – безліч варіацій на самий вимогливий смак

Ювелірні бренди пропонують багато колекцій різних виробів. Але якщо оцінити цей асортимент, то безперечно виділяється лідер, тобто прикраса, яка представлена у неймовірній кількості варіацій.

Так, саме каблучки – це ті прикраси, перерахувати кількість варіацій яких просто неможливо настільки їх багато. Причому кожна мануфактура постійно збільшує кількість пропозицій, створюючи нові моделі ще стильніші та красивіші. Кращі екземпляри доступні на сайті інтернет бутика УкрЗолото. Моделей справді дуже багато і це може ускладнити вибір. Та поради досвідчених продавців консультантів допоможуть справитися з першим «культурним шоком» і зробити вдале придбання.

Золоті чи срібні? З каменями чи без?

Каблучки представлені у різних варіаціях, і в першу чергу відрізняються металами, які використані для їх виготовлення. Так в асортименті виробників моделі з:

  1. Золота;
  2. Срібла;
  3. Платини;
  4. Кераміки

При цьому вибір на цих видах матеріалів не закінчується. Бо золото, наприклад, може бути різної проби (585 чи 750), а також відрізнятися за кольоровою палітрою. В залежності від обраного майстром сплаву, покупець може придбати каблучку в голді червоному, жовтому, рожевому. А якщо майстер використав родієве покриття, то мова йде про білий голд, який візуально нагадує платину. Як правило, платина на 100% як основний метал для виготовлення каблучок не використовується, хіба що мова про дуже дорогі екземпляри. Але мікс золота і платини зустрічається дуже часто і виглядають такі екземпляри мега розкішно.

Щодо срібла, тут теж немало рішень, серед яких срібло:

  • З позолотою;
  • З родієвим покриттям;
  • З чорнінням.

Якщо ще не так давно кераміка і ювелірне мистецтво то було щось несумісне, то у сучасних колекціях багато каблучок з кераміки в монохромі або декоровані камінням чи золотими/платиновими вставками. Керамічні прикраси теж відрізняються за кольором і до самих популярних відносять каблучки з кераміки чорного кольору, білого та рожевого.

Якщо моно хром ви вважаєте дуже класичним, майстри пропонують каблучки з діамантовим грануванням. Дякуючи такій технічці обробки золоті прикраси виглядають дуже розкішно. Щодо іншого декору, то самими популярним були і залишаються коштовні камені. Тут вибір величезний бо це і діаманти, і фіаніти, і сапфіри, і топази, і гаранти тощо. Причому камені можуть використовуватися різних розмірів та форм (все залежить від того яка техніка огранювання використана).

Та головне, кожен камінь виконаний так, щоб максимально розкрити свою красу. Каменів може бути різна кількість і це теж впливає на вартість прикраси. Але на сайті інтернет бутика UkrZoloto представлені моделі як дуже дорогі, так і в більш демократичних сегментах в плані ціни. Отож з придбанням прикраси «по кишені» проблем не має.