Кадиров отримав історичний шанс помститися Москві

Рамзану Кадирову випала історична місія помститися за приниження своїх ординських пращурів. Кадиров має шанс відплатити Москві і за зраду, і за багаторічні образи нащадків Чингісхана.

Історія Росії або її історична колія - ​​це нескінченна карусель пародій. Кожен новий її сюжет - запозичений і розміщений поверх чергового злочину, зовсім не через те, щоб його приховати, а, перш за все, щоб надати йому атрибути героїчного подвигу.

Ми пам'ятаємо з підручників історії, що “Русь була звільнена від монголо-татарського іга о 1480 році, після великого “Стояння на Угрі”.

При цьому "Стояння на Угрі" подається нам як якась історична битва за важливістю не менш значуща, ніж казкова "Куликівська битва", хоча за фактом там не було і місця подвигу.

Орда, скільки б нам не подавали її як якийсь моноліт, насправді постійно була зайнята внутрішніми міжусобними розбірками. Спадкоємці Чингісхана не цуралися лити кров один одного за право правити в Цараї (Сараї). Саме таким розбірками і була міфічна “Куликівська битва”, якщо вона взагалі мала місце бути в історії.

"Стояння" в міфології Москви - героїчний виступ московитів, який призвів до "визволення Русі". Нібито стоянням своїм Москва настільки злякала царя Орди, що той пішов геть і більше не турбував своїх данників.

За фактом же, правитель майбутнього Третього Риму, вступив у змову з царем Криму проти його Царайського сородича. 

Іван III не наважувався йти цей крок, бо він фактично був рабом свого правителя - ординського царя. На етиці московитів нічого більш злочинного ніж зрада царя. 

Це, в принципі ніколи не заважало кожному новому правителю Москви позбавлятися попередника.

Тим не менш, Іван III навідріз відмовлявся гнівити бога, і тільки після того, як його духовник - Вассіан Рило звільнив його від клятви вірності царю Орди, виступив проти нього. 

Чим же примітно "Стояння" і в чому можна знайти аналогію війни 2022 року з подіями 500-річної давності?

Тоді, щоб покарати Івана III, цар Орди - Ахмат, зібрав усіх, хто міг тримати зброю, і рушив своє військо на Москву оголивши тил.

І поки він стояв на Угрі, дивлячись у “чесні очі” московитів, на беззахисний, позбавлений війська Царай напали і зруйнували його, забравши в полон дітей та жінок.

У розпачі Ахмат кинувся назад - намагаючись врятувати хоч когось з своїх рідних та близьких, але не тут було.

Доблесне оточення зрадило царя і дорогою на нього напали та вбили.

Кримський цар став новим правителем Орди, а Москва стала його рабою.

Що, за аналогією має статися зараз?

Цар Орди Путін, немов древній Ахмат, зараз кинув усі сили, щоб помститися норовливій Україні, природно оголивши свій тил. 

А Рамзан, син Ахмата, залишився в тилу царя з більш ніж з великою приватною армією, відмінною агентурою у всіх силових відомствах і при прекрасних зв'язках у Кремлі.

Це ніщо інше як історичний шанс даний синові Ахмата помститися за зганьблену честь Орди!

Тим більше, що його підтримає більшість навіть московських силовиків, він отримає прощення по всіх своїх світовій арені, і навіть прославитися як переможець фашистського режиму!

Це реальний історичний шанс для Кадирова, оскільки знову:

  • Він поверне борг Орди Москві, замкнувши історичну колію.

  • Помститься Москві за її зраду.

  • Реабілітується перед світовим співтовариством, де зможе знайти собі місце не як видатний герой, а як, наприклад, Сталін, за легендою 1939 року, “зупинив фашистів у Польщі”.

Москва, зрадивши царя Орди - Ахмата, паде від руки сина Ахмата - Рамзана...

P.S. Фотографія в заголовку в латах ординського воїна дана не просто так. Кадиров знає, що він ординець, а "російська" історія - непрохідний ліс фейків і казок, що приховує її справжнє пародійне на Орду єство. 

 

Дивіться також