Жахи життя на схилах Кловського яру...

Мешканці провулку Івана Ма'яненка, який знаходиться на схилах Кловського яру у Печерському районі м.Києва багато років б'ють на сполох щодо загрози їх життю у зв'язку із будівництвом поблизу за адресою Мечнікова 11а ЖК "SIGNATURE".

На багаточисленні звернення жителів чиновники, відповідальні особи не реагують або надсилають відписки. Так само і з боку депутатів - реакція відсутня.

Жителі вкрай стурбовані тим, що відбувається осідання фундаментів багатоквартирних житлових будинків провулку Івана Мар'яненка, зруйнована дорога не дає можливості пожежним, швидким та комунальним машинам діставатись до житлових будинків. 

Ми зустрілись з жителями Кловського яру і провели з ними майже цілий день. Разом з ними пройшли територією, потрапили на прийом до Виконувача обов'язків Керуючої компанії Печерська - Павлика Ігор Климовича, разом з яким оглянули стан будинків.

Приємно те, що наслідком цієї зустрічі стала конкретна домовленість між жителями та Керуючою компанією про спільнодію заради покращення стану будинків та прибудинкової території і головне усі сторони дійшли згоди про важливість конструктивного діалогу і співпраці.

Сподіваємось також, що керівництво Печерської РДА, депутатський корпус теж підключиться до вирішення проблем жителів Печерську і не буде займатись відписками. 

Дуже чудово прокоментувала ситуацію Парфенова Тамара: " В нашем городе настолько корупмирована городская власть, которой совершенно плевать на проблемы людей... У нас угроза жизни, угроза обвалов наших домов и не одного... Мы обращаемся во все инстанции города, но при этом мы получаем только отписки, которые ничего не значащие... А мы по ночам прислушиваемся как трещат наши дома... Наши власти не отвечают ни за жизнь людей, не помагают людям. Они пришли во власть только для того чтоб добиваться своих целей. набивать свои карманы и только лишь. . "

І самий важливий висновок: Якщо хочеш змін - не бійся. Об'єднуйся і дій.

Дякуємо киянам, які взяли участь у зйомках, за відвертість, сміливість, небайдужість.