Ксенія Семенова: "Слідкуйте за Київрадою!  Це суперважливо!"

Знайомтесь друзі! Ксенія Семенова - депутатка Київради! Відкрита, щира людина з почуттям гумору і готовністю завжди чути людей, комунікувати з ними, спільно вирішувати питання громади.  

Дякую Ксенія за чудове інтерв'ю. Сподіваюсь, що саме через такі меседжі ми змінимо ситуацію в Києві на краще і налагодимо справжню комунікацію на усіх рівнях заради створення КИЄВА ДЛЯ ЛЮДЕЙ!

Наприкінці інтерев'ю попросив Ксенію Семенову звернутись до киян і до виборців. І ось що вона сказала: "Хочу звернутись з тим, щоб ви були активними, комунікували активно з владою, розбирались хто з органів влади в Києві чим займається, як ви можете вплинути на те, щоб місто було кращим. Слідкуйте обов'язково за діяльністю Київської міської ради. Це важливо. Чим більш публічною буде Київська міська рада, тим менше шкідливих рішень для міста ми будемо приймати, тим більше ми будемо радитись з громадськістю і тим більше серйозно депутати будуть сприймати киян, не робити так, що 120 людей вибрали і робимо що хочемо, бо ми депутати, а дійсно будуть зважати на те, що хочуть люди, які живуть в цьому місті і хочуть жити далі, і хочуть щоб тут жили їх діти... Слідкуйте за Київрадою! Це суперважливо!"

І не забувайте, друзі, що триває акція  "Розшукується депутат" в рамках нової громадської ініціативи Моє місто - мої правила

Ми вже намагались знайти депутатів у Дарницькому районі. Цієї суботи Громадська організація “Український соціологічний портал” спільно з ГО “Укрмедіа” та ГО “Озеро Качине” запрошують мешканців Оболонського району міста Києва пройти опитування стосовно співпраці та комунікації з нещодавно обраними народними обранцями в Оболонському районі м.Києва у парку Наталка. Під час заходу ви не тільки отримаєте можливість оцінити роботу депутатів, особисто передати їм вітання через журналістів, які також проводитимуть опитування мешканців району, а й отримаєте корисну інформацію від волонтерів проекту стосовно ваших прав та можливостей, і станете учасником розіграшу чудових футболок брендованих надписом “Моє місто - мої правила”!
Долучайтесь до проекту, бо тільки спільно ми переможемо!