Куди приведе брама громадського діяча Віталія Білецького?

Віталій Білецький (разом з Konstantin Piontkovsky і ще 46) у групі Музей на Поштовій площі в м.Києві  зробив допис, (це вже не просто допис - це КРИК на весь світ і це є ДУЖЕ ДОБРЕ, значить щось такі є):    

"Чергова порція брехні та маніпуляцій від "журналіста" неіснуючого ЗМІ Сергія Куценко!

Я не є автором матеріалу на вказаному сайті!!! https://wikibaza.com/.../93815-oleg-cheslavskiy-i-sergey... Тут лише вказано посилання на матеріал, автором якого дійсно є я, але цей матеріал опубліковано на іншому ресурсі, ось він! https://site.ua/.../35872-tisk-na-muzey-na-poshtoviy.../

Друзі, будьте уважні, так як, це вже не перший випадок використання мого імені на ресурсах, які пов'язані з Олегом Чеславським. Так 21.09.20 та 06.05.21 року було опубліковано матеріали з використанням мого імені та до публікації яких я жодного відношення не маю.

Кіберполіція Національна спілка журналістів України (НСЖУ) зверніть будь ласка увагу на діяльність неіснуючого ЗМІ ГО Укрмедіа та ресурсів, які розповсюджують брехливу інформацію з використанням персональних даних, без жодного на це дозволу."

Національна спілка журналістів України! КІБЕРПОЛІЦІЯ! Можливо дійсно настав вам час у всьому ДУЖЕ РЕТЕЛЬНО РОЗІБРАТИСЬ! Чи можна так спокійно у ФБ і на сторінках ЗМІ вдаватись до того, до чого вдається цей "громадський діяч", а також інший вам відомий журналіст?

Дуже чекаю результатів неупередженого розслідування.... 

Віталій Білецький! А запропоновано було вам лише зробити публічний звіт разом з Ольгою Рутковською! Невже ви так боїтесь публічності та прозорості?!

#ХронологіяПоштової