Ми перші в Східній Європі розпочали рух електричного трамвая

На своїй сторінці у ФБ 26 травня я зробив невеличкий допис: " А ви знали, що....? Ми перші у східній Європі!!!! Як же я люблю відкривати Київ і киян?" Цей допис викликав жвавий інтерес серед моїх друзів, оскільки вони дійсно не знали "Що МИ ПЕРШІ в Східній Європі розпочали рух електричного трамвая".

Я поставив себе обов'язковим завданням зустрітись з українським архітектором, художником Володимиром Собцовим і записати з ним інтерв'ю про історію створення пам'ятника, завдяки якому я і дізнався про ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ, а також дізнатись ЧОМУ КИЯНИ, як і я НІЧОГО ПРО ЦЕ НЕ ЗНАЮТЬ!

Проаналізуйте інфопростір України. Все погано, найбільш корумпована країна, нічого не вміємо, немає майбутнього, потрібна допомога...

Чому так відбувається? Чому у нам нав'язують комплекс меншовартості? Напевно тому, що ми самі не цінуємо своєї історії, ба більше не знаємо ії....

Я дуже вдячний Володимиру Собцову за те, що нагадав про ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ! Сподіваюсь, що цей сюжет допоможе втілити в життя пропозицію відомого архітектора щодо перенесення пам'ятника Першому Трамваю в більш вдале місце, наприклад біля Фунікулеру.

А вам друзі, як завжди, раджу прослухати і подивитись інтерв'ю з Володимиром Собцовим, звісно якщо вам цікава наша історія.

І не забувайте коментувати, надсилати ваші пропозиції про забути факти історії, де "МИ ПЕРШІ"! Будемо намагатись про це розповідати разом з вами.