"ПОЧУЙТЕ ГРОМАДСЬКІСТЬ"!

Після зміни ролей Активісти vs Влада повністю змінилось розуміння способів вирішення проблем та спілкування один з одним. 
Замість традиційних лозунгів "Зрада та Ганьба" спільно конструктивно працювали над Стратегією водних ресурсів, розробляли правила консультацій з громадськістю перед прийняттям рішень та новим положенням про громадський бюджет.

Рада, що спільно з командою міжнародних Olga Stuzhinskaya Jeff LovittPiotr Kazmierkiewicz Adrian lonescu, та національних експертів Офіс Ради Європи в Україні - Київ Olya Gvozdik Алексей Коваленко Svitlana Maistruk під керівництвом натхненного Volodymyr Kebalo та чарівної Yana Naralskaya
стала частиною змін надзвичайно важливого проекту Київська громадська платформа.

Новий інтерактивний формат тренінгу, міжнародний досвід дозволив подивитись ширше на традиційне спілкування "влада-громада".
Ми живемо в одному місті, у нас спільні інтереси та прагнення жити, любити, розвиватися тут, в Києві.

Публічні службовці такі ж люди як і ми, і також хочуть більше інформувати, залучати, проте відверто, не знають як це краще реалізувати.

Сподіваюсь, ця перша і не остання Академія закладе основу сталого розвитку комунікацій та визнання НУО згодом по всій Україні. І в кожному місті, населеному пункті з'явиться своя Платформа громадських організацій, навчальна Академія.

4 роки тому коли ми з командою почали займатись Парк Наталка ми мріяли, щоб влада не виганяла нас з кабінетів, а просто почула, а сьогодні ми розробляємо загальні правила для всієї столиці як "чути та залучати громаду"...