Платформа SPILNO додала можливість перевірити зареєстровані на сайті організації в системі YouControl

Усім нам дуже пощастило жити в епоху постправди. Епоху фейків, підробок, імітацій, інтерпретацій, маніпуляцій, ботів та перевертнів. Епоху, коли один з найважливіших здобутків цивілізації - довіра утратила свою цінність та важливість.

Можна навіть сказати, що тотальна недовіра до владних інститутів, інститутів громадянського суспільства найбільше стримує розвиток нашої країни і є найбільшою перешкодою на її шляху. 

Саме через бажання відновити цей здобуток, на відміну від багатьох існуючих цифрових рішень демократії та участі, SPILNO не просто дозволяє громадянам, організаціям громадянського суспільства, органам місцевого самоврядування та державним організаціям, реєструватися на сайті платформи, а й всіляко сприяє тому щоб користувачі могли підтвердити свою особу, а організації отримали можливість довести свою надійність.

Так, якщо для зручного та захищеного підтвердження особи користувача платформа SPILNO була підключена до інтегрованої системи електронної ідентифікації GovID

То для перевірки надійності організацій на цьому тижні платформу SPILNO було підключено до аналітичної системи перевірки контрагентів України Youcontrol.

Наразі щоб перевірити зареєстровану на платформі організацію, вам буде достатньо натиснути на кнопку: “Перевірити в YouControl”, після чого ви отримаєте доступ до актуального досьє організації у системі YouControl.

Така проста перевірка допоможе розвіяти всі сумніви стосовно доцільності співпраці з обраною вами організацією.

Сподіваємось, що вам сподобається нова функціональна можливість".