ПРАВДА ПОШТОВОЇ з перших вуст.

Дописувати зайве не потрібно. Вся правда з перших вуст...без купюр...

Віталій Білецький 25 травня 2019 року 10:32 зробив наступний допис

"За все своє життя мені перший раз соромно за Київ!Місто в якому народився, живу, живє мій син, мої рідні, сьогодні втрачає своє обличчя. Мені соромно за те, що не зміг зупинити руйнацію схилів, мені соромно за те, що в Києві панує безлад та суцільна брехня, мені соромно за те, що відбувається руйнація основ та фундаментальних речей людьми, які називають себе істориками, краєведами та вірянами, хоча ніким з перерахованого не є. Люди, все життя яких складається з брехні, які живуть в чужому місті, під чужим ім’ям, в чужій квартирі сьогодні намагаються керувати нами. Чергова спроба затягнути питання Поштової площі відбудется сьогодні спробою встановити хреста на будівельному майданчику під Поштовою площею. Мова йде про Ганну Гончаренко, яка без згоди Громади міста намагається за будь яку ціну затягнути питання Поштової площі та зупинити всі процеси. Місце Хрешення Київської Русі-України намагаються зробити місцем розбрату та надалі використовувати у власних цілях. Олександр Драбинко (Oleksandr Drabinko, Митрополит Александр) невже так можна робити?Напевно Ви не знаєте всієї правди!Зупиніться! Прохання до всіх киян приїхати сьогодні на Поштову та змусити Гончаренко зупинитися.

Чекаємо всіх на Поштовій площі з 11.00."

Михайло Ковальчук 25 травня 2019 року o 13:13 вийшов в ефір:  

"Поштова площа, тимчасове непорозуміння. Оля Ковальчук Ковальчук Михайло Михайло Ковальчук Микола Коханівський Петро Михайленко Катерина Коханівська

Віталій Бiлецький 25 травня 2019 року о 16.44 поінформував

"Сьогодні у присутності знімальної групи ТСН, Анабелою Моріною, за паспортом Ганною Гончаренко, було зроблено заяву, що Мінкультури передало на погодження до Кабинету Міністрів України облікову документацію з якої за незрозумілих обставин було викреслено одного з основних розробників облікової документаціі Ольга Рутковська. Проте у пояснювальній записці, згідно сайту Кабміну, використані дані та формулювання,які належать пані Рутковській.Зараз потрібно встановити правду та поставити крапку у цієї історіі. Облікова документація розробником якої є пані Рутковська та пан Сагайдак пройшла всі погодження та мала бути затверджена ще минулого року. Зараз я особисто звернувся до Євген Нищук з проханням з’ясувати ці обставини. Також я звертаюсь до всієї громади міста Києва по підтримку у цьому питанні."