Про вареничну державу в смартфоні

Андрій Кочуков 5 червня на своїй сторінці ФБ зробив допис; "От що робити, коли твоє хобі (вчитися) співпадає з твоєю роботою (вчити)? Хтось машини складає, хтось картини малює, а я вчуся. Постійно. Навіть на сон включаю якісь аудіокнижки. Якщо шо, я закінчив розбір Левіафан Томаса Гоббса. Спірно. Але на цьому побудована філософія мого улюбленого Канта. Йдемо в сторону картезіанства. Декарт. Реально, мені цікаві висновки Гегєля. Тому Гоббс, Декарт, і Фіхте. Буду розумнічати - терпіть. Мені потрібні вільні вуха."

Звісно, я Андрію одразу написав, що такі "вуха" є (мої) і запросив на інтерв'ю. Місце було важко підібрати для інтерв'ю на Майдані, бо усі кияни чомусь "раптово" опинилась там і зайняли усі вільні місця. Єдине місце вільне було біля вареників, а там не зовсім зручно було говорити про Гоббса, Декарта і Фіхте, тому вирішили поговорити про державу в смартфоні.

А що з цього вийшло - дивіться і слухайте. Особливо корисно для народних депутатів, Кабінету міністрів України, і абсолютно усім, хто агітує за як ії там (важко виговорити) діджиталізацію.

Дякую Андрію за відверту розмову. Думка професіонала, експерта вкрай важлива для суспільства.