Російська пропаганда в дії

Стрічки новин рясніють заголовками на кшталт "фашисти штурмують телеканал Наш", "мегаультраправі радикали захоплюють приміщення", "Правий сектор влаштував бійку" і тому подібне.

Що ж сталося насправді?

Активісти, переважно правих рухів, в законний спосіб оголосили акцію під телеканалом "Наш". Але, неочікувано, поліція стала стороною конфлікту й відповідно почала захищати рупор Кремля, а саме перекрила всі підступи до офісу цієї помийки.

Коли окремі активісти вирішили просто обійти поліцію по автомобільній дорозі, то поліція як скажені собаки накинулися на активістів й почали їх "пакувати", кидаючи на асфальт. Застосовувати насильство стосовно людей, які не скоїли жодного злочину - це щонайменше не законно, а реально - перевищення повноважень.

До того ж, своїми безглуздими діями вони спровокували конфлікт з протестувальниками, які абсолютно резонно намагалися припинити це беззаконня і звільнити побратимів, над якими в прямому сенсі познущалися працівники "правоохоронних" органів. В такий спосіб вони затримали 5 активістів.

Але Ви не побачите в стрічках новин, що поліція себе повела нахабно порушуючи закон, некомпетентно та безглуздо, їх дії не піддаються жодній логіці. Ви побачите знову байки про фашистів та радикалів.

Саме така картина світу у Кремлівських підстілок.

Текст: Вячеслав Лебедь, Правий сектор

Дивіться також