Що значить СПІЛЬНОтворення на практиці?

Мене часто запитують "Що таке СПІЛЬНОтворення?". Деякі кажуть, що такого не буває і таке неможливо від слова "взагалі".

Замість того, щоб багато пояснювати наведу конкретний приклад. Сьогоднішнє інтерв'ю з депутатом Київради Михайлом Ковальчук.

Інтерв'ю "нібито" брав я, а в ефірі був депутат, ба більше сам же депутат все чітко розповів про інтерв'ю: " Сергій Куценко на запрошення завітав до моєї приймальні. Вирішив за допомогою мого телефону і трансляції задати ряд гарячих запитань."

Ось так, друзі! Це і є СПІЛЬНОтворення, коли у людей єдина мета. Дійсно не встиг приїхати мій колега Леонід Чеславський, але ми знайшли рішення, і "з'явився" зовсім новий формат ТБ програми.

А насправді, я дуже дякую пану Михайлу за те що знайшов час, і ми відверто, щиро обговорили дуже важливі для Києва питання, що стосується збереження природи.

Дуже раджу переглянути та прошу вас прокоментувати, надати свої пропозиції, зауваження.

У нас можуть чимось відрізнятись погляди на ту чи іншу ситуацію. але в чому ми єдині - ПРИРОДА ПОТРЕБУЄ НАШОЇ СПІЛЬНОЇ ДОПОМОГИ!

Задач, викликів - величезна купа. Поодинці їх не вирішити! Сподіваюсь, що це інтерв'ю надасть серозний поштовх процесам об'єднання, взаємодії, СПІЛЬНОтворення усіх екосвідомих киян!

Чим ширше буде коло Екоспільноти Києва - тим більше у нас можливостей для ЗМІН на краще в Києві!

Приємно було почути, що постійна комісія Київради з питань екологічної політики відкрита для взаємодії і діалогу з киянами!

Тож далі Є. друзі!