Штаб оброни Києва оголосив Кличку штормове попередження

Ну що ж, друзі! Кияни почули заяву мера про СИЛУ, проаналізували його дії і.... відповіли.....СИЛЬНИМИ ЗАЯВАМИ ГРОМАДСЬКОСТІ КИЄВА.....

"В зв'язку з тим, що Комісія з перевірки інформації щодо резонансних об’єктів будівництва з вересня минулого року існує лише на папері, а Віталій Кличко після останніх місцевих виборів зовсім не чує громаду міста, громадський сектор комісії оголосив безстроковий рейд по незаконним забудовам столиці."

"Після виборів і Віталій Кличко, і його оточення забили і на Комісія з перевірки інформації щодо резонансних об’єктів будівництва, і на киян, які покладали на неї свої надії. Тож тепер, любі друзі, все в наших з вами руках! Громадський сектор комісії працюватиме через Штаб Оборони Києва безстроковому цілодобовому режимі на вулиці! Долучайтесь! Разом ми сила!!!"

Таким чином здається в Києві закінчився етап "порозуміння" мера з киянами і кияни остаточно зрозуміли, що Київ захистити від остаточного знищення можуть виключно вони самі...

А поки хронологія подій за останні декілька днів...

1.07.2021 Київ дістали будівельним свавіллям  поінформував про ЧЕРГОВИЙ ПОГРОМ НА БУДМАЙДАНЧИКУ!!!!

"На вулиці Васильківська 37 (академія меліорації) активісти Штабу оборони Києва зупинили незаконну забудову Інтергалбуд, яка ведеться без жодних дозвільних документів!

Рішенням апеляційного суду скасовано землевідвід, але команда одіозного екс-депутата Зубика продовжує зводити будинок, в якому продає неіснуючі квартири довірливим громадянам.

Те ж саме відбувається з незаконним будівництвом на території заводу «Вугілля» ЖК Академквартал (пров. Приладний 10),

Таке саме безчинство цього горе-забудовника з незаконним будівництвом ЖК CITY HUB (вул. Кудряшова 10), де на землях МВС під видом реконструкції гуртожитків для курсантів на навчальних корпусів академії будують псевдо житловий комплекс.

Це далеко не увесь перелік незаконних забудов цієї компанії.

Прикро, що це безчинство відбувається за мовчазної згоди місцевої влади та правоохоронних органів. І ніхто не зважає на те, що незабаром Київ захлисне протестна хвиля чергових ошуканих інвесторів."

 

2.07.2021 Olexandr Dovgy повідомив про те, що На Володимирській, 93 вітром здуло паркан.

"Представники Штаб оборони Києва демонтували огорожу, яку незаконно встановили навколо історичного будинку в центрі столиці. Нагадаю, що близько двох тижнів тому представники ШОКу вже приходили з працівником благоустрою і просили забудовника перестати порушувати закон. Цього разу перемовин вже ніхто не вів: https://fb.watch/6uXLMtD7v-/

Київ дістали будівельним свавіллям того ж дня зазначив "ШАЛЕНИЙ ВІТЕР НА ВОЛОДИМИРСЬКІЙ, 93)

Півсотні представників Штабу оборони Києва, щоб запобігти знесенню історичного будинку, демонтували незаконно встановлений навколо нього паркан.

Нагадаю, що близько двох тижнів тому представники ШОКу вже приходили з працівником благоустрою і ввічливо та дипломатично просили забудовника перестати порушувати закон. Цього разу перемовин вже ніхто не вів."

3.07.2021 Сергій Мельниченко  анонсував " Штаб Оборони Києва став на захист будівлі унікальної трамвайної диспетчерської, що на Львівській прощі!

Кількадесят представників Штабу оборони Києва виїхали на Львівську площу, де невідомі особи почали встановлювати навколо будівлі трамвайної диспетчерської будівельну огорожу для здійснення, так званої, «реконструкції». Звичайно, що працівники без дозволів на проведення робіт швидко зникли з місця вчинення злочину і в «полон» нікого взяти не вдалося. Встановлення огорожі зупинено. Наразі юристи Штабу оборони Києва вивчають наявну (практично відсутню) документацію та здійснюють перевірку через відповідні інстанції. Звертаємося до правоохоронних органів.

За інформацією зі ЗМІ, власник об’єкту - ТОВ «Діолен», приватизував будівлю в 2009 році і готується «реконструкція». Проте, що насправді, наразі не відомо. Згідно реєстру майнових прав та кадастрової карти, ні на будівлю, ні на земельну ділянку власності не відображено.

Згідно діючого містобудівного законодавства, будівлю можуть як перебудувати, знищивши автентичну архітектуру, так і взагалі знести. Що, скоріш за все, заплановано зробити. Роботи ведуться з порушеннями, адже як мінімум немає ні паспорту об'єкту, ні картки на порушення благоустрою та встановлення огорожі.

Тож наразі не вдалося з’ясувати на підставі чого встановлюється будівельна огорожа та ще й на газонах самозахопленої земельної ділянки.

Дуже багато питань і щодо прихватизованої будівлі, і щодо самозахоплення земельної ділянки - залишаються відкритими."