Студія Толока - вільна, незалежна, відкрита

4 жовтня 2018 року я розмістив пост у ФБ: 

"Хтось зневірився, хтось вже виїхав з країни, хтось збирається виїзжати, хтось каже "всепропало"... Радію тому, що маю друзів, які не просто вірять у щасливе майбутнє України, але й щодня наближають через конкретні справи. Запрошую вас, друзі, подивитися початок історії створення студії "Толока Оболонь" - незалежного локального громадського телебачення. Усім гарного дня і настрою! Мрії збуваються!" (сам пост і відео до посту ви можете побачити в посиланнях).

Мало хто два роки тому повірив у реальність створення студії у підвальному занедбаному приміщенні без наявності підтримки з боку держави або міжнародних організації, фондів.

Але киянин Сергій Яригін разом з однодумцями незважаючи ні на що розпочали створення незалежної громадської студії телебачення. З "НУЛЯ"! Не було підготовленого приміщення, не було апаратури, світла, грошей, жодного глядача! Таки вихідні дані.

Минуло два роки. 

Результат ви можете побачити самі і дати оцінку тому, що зробили ці неймовірні люди!

Більше 150 тисяч глядачів студії, десятки, сотні програм, україномовний контент, важливі для суспільства теми, відкритість, доступність для людей. І все це створено власними руками.

5 січня цього року на сторінці Студії Толока розміщене повідомлення "Ми працюємо для Вас, а не виконуємо чиєсь замовлення! Дуже не хочеться це змінювати. Ми впевнені, що разом зможемо створити незалежний телеканал! Ми волонтерська організація і все фінансування діяльності Студія Толока здійснювалося за особистий кошт невеликої групи людей. Карантинні паузи не пройшли повз нас і сьогодні нам дуже важко фінансувати у повному обсязі потреби студії."

Громадське телебачення без олігархів потребує підтримки. Давайте спробуємо в цей важкий час допомогти Студії Толока. Усі деталі на сторінці Студії у ФБ.