Суспільство вказало уряду на організаційні проблеми керівництва

Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів за березень 2024 року від Центру Разумкова - це чудова демонстрація, що наше суспільство в рази більше адекватне ніж про нього думають наші можновладці.

Дослідження наглядно демонструє де і коли наші мудровладці звернули не туди.

Де саме ми замість того щоб перемагати у війні, влада поховала наші всі живі, органічні, ефективні ініціативи громадськості, було обрано шлях бюрократизації та ускладнення процесів прийняття рішень.

Рівень довіри наглядно демонструє, що громадськість найбільше вірить окрім Армії Добробатам та Волонтерам, рухи які наші можновладці по факту знищили.

Інститут президентства все ще займає місце поряд з церквою.

ЗМІ фактично знищені, ані довіри, ані поваги до них у суспільства немає.

НАБУ, САП, НАЗК. ще не на дні, але вони впевнено до нього прямують. Рівень поваги до них, вище ніж вони заслуговують за результатами своєї роботи.

Можна навіть сказати, що за рівнем саботажу вони на найвищому місці.

Прокуратура, Уряд та Суди ще ближчі до дна рейтингу довіри. І цілком заслужено.

Ну а на самому дня Політичні партії депутати ВРУ та чиновники, що по суті є єдиною раковою пухлиною, та її метастазами на тлі України.

Що робити далі?

Позбутися проблем які дійсно заважають - політичних партій, які не мають жодного відношення до думки та нагальних проблем громадськості.

Переобрати ВРУ усунувши можливість стати депутатом за партійними списками.

Змінити державний апарат позбувшись непотребу який заводили туди куми.

Добробати та Волонтерів, які неодноразово доводили свою спроможність, повинні знову зайняти місце в авангарді. А ось всі ці структури які були вибудовані таким чином, щоб наповнювати власні кишені - знищити.

Так, спільно, переможемо.

Інакше ніяк.