Сєпари, щоб не бути підсмаженими, побігли вдягати вишиванки і донатити копійки на армію

Чому копійки? Ну бо вони все одно ненавидять все українське) Ба більше того, вони примудряються на волонтерці ще й крисити, як це сталось із благодійним фондом одеситки-регіоналки Свєти Фабрікант "Асоль". Там директора закрили якраз за те, що волонтеркою барижив.

Тому я із огидою дивлюсь на всіх цих полупокерів з російським прапором на грудях, які зараз кинулись Україну любити.

В Одесі у волонтери подався навіть одеський депутат від ОПЗЖ Віктор Баранський. Який з його ж слів майже всі свої гроші віддає знедоленим…Але то таке, цікавіше інше.

Цікаву історію такої «допомоги» розповіли мені днями колишні працівники Баранського. Колишні, бо людей просто викинули на вулицю, не розрахувавшись за роботу. Без грошей і туманими перспективами на майбутнє - залишилися екіпажі трьох буксирів та двох плавучих кранів компанії «Євробалк». Як розповіли моряки, ще 26 лютого вони перегнали техніку з порту Очаків в Одесу. Далі керівництво дало завдання – вивезти буксири та крани в Румунію. Без відповідних дозвільних документів та під обстрілами ворожих сил моряки відмовилися виводили буксири та крани з Одеси. Коли ж працівники прийшли в офіс Баранського за роз’ясненням подальшої роботи, їм сказали, що компанія більше не існує, а грошей вони не одержать взагалі, бо кинули техніку на рейді в Одесі.

До речі, злі язики говорять, що це саме ті буксири, які Баранський разом з Іванкевичем завдяки схемам Юри Васькова на досить вигідних для них умовах взяли в оренду у держави. Цікаво, чи сплатив Баранський орендну плату? Чи його вірний міньйон Анатолій Іванкевич, якого Баранський разом з Васьковим засунули до Морської Адміністрації, ці питання «порішав»?

Не менш цікавий і факт спроби вивезення держ майно за кордон. Розумію, громадянин Румунії Віктор Баранський (https://antikor.com.ua/.../202578-deputat-kontrabandist... ) зробив спробу вивезти все, що погано лежить до Румунії та Туреччині, куди переїхав офіс «Євробалка». Але мені не зрозуміло, чому СБУ до сих пір не зацікавилась цими фактами, та й взагалі діяльністю Васькова і його компанії, які в часи війни продовжують рубити бабло)

Дивіться також