Українці задаються двома питаннями: «Коли закінчиться війна» і «коли вже можна буде жити нормально»

З любов’ю в серці відповідаю. Війна закінчиться не скоро, а живіть вже зараз. Просто змиріться з тим, що реальність тепер трошки інакша, аніж завжди. Навіть скажу по-іншому. Я вітаю, вас в реальному світі, браття та сестри. В реальному світі, в якому захисники України живуть з 2014 року. Де падають гради, прилітають ракети, гинуть побратими і щодня зростає кількість сиріт.

Завдяки Великому вторгненню ми перемогли матрицю заспокійливого миру, де ніхто не хоче думати про війну, і тепер ми можемо бути від неї вільні, і будувати нову державу в реальному світі.

За великим рахунком, держава відновить своє нормальне функціонування до кінця цього року, світ дасть гроші на війну, а ухилення від податків перетвориться на національний вид спорту, поки фіскальну політику в державі де-факто очолює Гетьманцев.

Виходячи з того, що тільки потужний економічний і промисловий базис допоможе нашій країні прискорити Перемогу, то головна задача Уряду полягає в максимальному залученні інвесторів в українську економіку.

Нещодавно в Литву зайшла одна з най більших беттінгових компаній світу компанія William Hill. Це означає, що іноземці не втрачають інтерес до нових навіть невеликих ринків, як Литва. Це є позитивним сигналом і для України, адже в Литві населення близько 3 млн. осіб, а в Україні мінімум в десять разів більше. І на відміну від офлайн-гемблінгу, онлайн продовжує роботу в Україні. Завядку блокування Гетьманцевим законопроекту 2713-д William Hill сьогодні саме в Литві, а не в Україні.

До речі, 24 лютого цього року William Hill заблокували всі акаунти росіян і білорусів, в знак солідарності з Україною. І це гарний приклад для всіх операторів гемблінгу і до речі КРАІЛ може взяти таку практику на озброєння.

Тож війна буде тримати довго і Урядовий квартал має робити все, щоб інвестори відновили свою діяльність в Україні. Без цього день нашої Перемоги буде відтермінований.

Дивіться також