Вбивство Ірини Ноздровської - НАБАТ для КОЖНОГО з НАС!

Ірина Ноздровська, юристка, громадська діячка, вела справу загибелі своєї сестри, яку у вересні 2015 року збив на авто родич одного з місцевих суддів Вишгорода Дмитро Россошанський у стані наркотичного сп'яніння. Ірина добилася в суді покарання для нього у вигляді 7 років ув'язнення. 28 грудня 2017 року було судове засідання, на якому розглядалась можливість відпустити засудженого під амністію за станом здоров'я. Ірині Ноздровській вдалося переконати суд у недоцільності амністії. Наступного дня вона зникла, її було оголошено в розшук 30 грудня, а 1 січня її знайшли вбитою у місцевій водоймі.

2 січня 2018 року відбувся масштабний пікет громадськості біля Головного управління Національної поліції в Київській області з вимогою знайти і покарати вбивць Ірини Ноздровської. Того року високопосадовці завіряли на усіх каналах, на усіх зустрічах з громадськістю, що справа буде ретельно і швидко розслідувана, а вбивць покарають...

Минуло чотири роки з того часу... Батьки вбитої Ірини Ноздровьскої, ії донька Анастасія зневірились у можливість досягти правди у справі вбивства Ірини, не кажучи вже про покарання вбивць. ЗМІ не так охоче висвітлюють суди по справі вбивства Ірини Ноздровської.

Боляче читати слова Анастасії Ноздровської від 29 грудня 2021:

"За версію слідства саме 29.12.2017 було вбито мою маму. Сьогодні день пам’яті людини, яка була краща за всіх, кого я знала та знаю.

Проходить час, але мені так само боляче про це писати та думати. Я постійно себе переконую в тому, що мама жива та просто поїхала у відрядження та скоро повернеться, проте, цього більше ніколи не станеться, я більше ніколи не побачу її обличчя та не почую її голосу

Станом на сьогоднішній день справжні вбивці не покарані, в правосуддя я не вірю давно, але все ж таки сподіваюся, що вбивці похлинуться власною кров’ю та слізьми, які були пролиті за ці роки.

Я повзросліла за один день, який розділив моє життя на до і після, до цього я не знала, що таке справжня ненависть.

В цей день я бажаю тільки одного, щоб вбивці моєї мами, яка була самою світлою людиною, яку я знала, помирали в таких же муках, як моя матуся.

Дякую всім, хто до цього часу з нами та підтримує нашу родину."

Суспільство має зрозуміти, що вбивство Ірини - НАБАТ для КОЖНОГО з НАС!!! МИ маємо ЗГУРТУВАТИСЯ!!! 

Вбивства громадських діячів - свідчення повної деградації системи, ії нездатності думати ЗА УКРАЇНУ, ЗА ЛЮДЕЙ в УКРАЇНІ! 

Вбивства, залякування, погрози, шантаж, підкуп, ботоферми, наркота - ось далеко не повний перелік "арсеналу", який система застосовує для самозбереження. 

Але Україну не знищити! Україна була, є і буде! Піде в небуття система! І дуже скоро! 

 2022 рік - РІК ЗМІН! 

Хроніка подій, як це було... 

25.09.2017 Моя перша зустріч і особисте знайомство з Іриною Ноздровською. В той день разом з друзями ми біля 5 годин знаходились в Прокуратурі Київської області. Тоді я навіть уявити не міг, що це наша перша і остання зустріч....Тому я так боляче згадую все, що пов'язано з цією мужньою жінкою... Тому мені до цього часу болить, що 50 млн. українців за три роки не спроміглись змусити систему правосуддя покарати злочинців!!! Що з нами не так?!!! Невже ми суспільство, яке ні на що не спроможне?!!! Ірина ОДНА постала проти системи! Ірина ОДНА не злякалась погроз цієї системи! А що ми?

2.01.2018  акція Вимагаємо знайти вбивць Ірини Ноздровської