Владислав Трубіцин: Я відповідально повинен чути кожного

Приємно, що в депутатському корпусі Києва з'явились нові обличчя, нові люди, якім не байдуже Київ, кияни, які прагнуть створити сучасний доступний Київ для людей.

Одним з них є Владислав Трубіцин. Познайомились ми з Владиславом Трубіциним під час акції киян за збереження  Київської дитячої Академії Мистецтв ім. М. І. Чембержі, яка проходила у Міжнародний день захисту дитини. Вже під час акції "кинулось" в очі: увага до проблематики, миттєва реакція на звернення киян, конкретні кроки/дорожня карта щодо вирішення піднятих питань без зайвої бюрократії, без офіційних додаткових заяв, звернень. Тоді і домовились про інтерв'ю. 

А час інтерв'ю визначився майже автоматично, коли побачили допис Владислава Трубіцина: "Дорогі оболонці, цієї середи, 16 червня, я проведу особистий прийом громадян у своїй приймальні..  З 14:00 до 17:00 буду радий побачитись з Вами особисто і почути кожного. Чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги і підтримки!Ми просто зателефонували і попросили виділити 20 хвилин до початку особистого прийому, щоб не заважати оболонцям спілкуватись з депутатом. 

Розмова вийшла дуже динамічною, цікавою, відвертою і щирою. Пропонуємо вам, друзі, подивитись/прослухати інтерв'ю з депутатом і долучатись до створення успішного Києва для людей. 

Єдине лише додам пару висловів Владислава Трубіцина: "Інститут депутатства - це представницький орган від Київської територіальної громади.... Я відповідально повинен чути кожного... Я для того і є тут... я знаходжусь в постійній комунікації з людьми, містянами, киянами, з оболонцями, чую їх проблеми, і на кожну, наскільки це можливо, реагую....Люди, друзі, кияни! Поважайте один одного! Це найважливіше! Коли ми будемо поважати один одного - ми достигнемо успіху, і країна розквітне!

І як завжди, чекаємо ваших думок, коментарів, друзі. Нам усім важливо налагодження комунікації в столиці.