Визначили цільову аудиторію. Що далі?

Багато хто вважає, що точне визначення цільової аудиторії - це головна запорука успіху, Але цього недостатньо, щоб гроші самі пішли до вас в руки. Це лише важливий попередній етап, після якого слід зробити наступні 3 важливі кроки:

1. Зрозуміти, де "живе" ваша цільова аудиторія, де цих людей шукати?

На цьому етапі вам необхідно визначитися з майданчиками та інструментами залучення.

2. Що саме шукає (цінує) ваша цільова аудиторія? 

На цьому етапі вам потрібно визначитися, що саме вважає цінністю ваша цільова аудиторія, її очікування, які дії вони роблять для отримання цінності емоційно (спонтанно) або раціонально? З'ясувавши ці речі, ви зможете вирішити, як себе позиціонувати:

  • запропонувати продукти або послуги для різних потреб;
  • запропонувати лінійку продуктів або послуг від найдешевших до найдорожчих: де найдешевший - це пробний продукт (стимуляція першої взаємодії), найдорожчій - основний (преміальний) - той що генерує виручку.

3. Який контент повинна побачити ваша ЦА в постах, щоб це спонукало їх до дії?

Контент на цьому етапі вирішує дві найважливіші завдання:

  • Конвертує перегляди в передплатників. Важливо продумати, що писати в постах, щоб людина з реклами не просто подивився, але й долучилась до спільноти шанувальників;
  • Розповідає про ваш продукт або послугу. Чим детальніше клієнт знає продукт, тим більше він схильний до покупки. Тут потрібно розповідати про продукти або послугу в деталях: що за послуга, кому підійде, як використовувати, скільки коштує, який результат і т.і...

При цьому контент не може бути рекламним, він повинен працювати ненав'язливо, практично непомітно, поступово розкриваючи для клієнт суть і користь продукту, викликаючи довіру.

Якщо ви бажаєте досягти успіху тут вам варто для створення такого контенту звернутись до ваших клієнтів, щоб вони порекомендували вас в своїх постах.