Якби я був депутатом робив те, що потрібно саме людям і не дозволив би витрачати гроші просто так, списувати їх, просто кажучи красти.

Думка дарничанина Олега про депутатів:

"Мій депутат Гончаров. Частково (задоволений його діяльністю). Є питання, які б можна було вирішувати краще, швидше ...більше для людей...Наприклад школа 62..Стадіон був для людей. Може він був не дуже якісний..., більш радянського типу...Але це був повноцінний стадіон, де люди могли займатись фізкультурою. Було чим займатись і молоді і дорослим людям. Зараз цей стадіон вже скільки років закритий. Начебто ведеться реконструкція. Ведеться побудова нового стадіону. Але ще й досі, скільки років пройшло, все стоїть на місці...

Я не звертаюсь до депутата.. Я не знаю щодо вивчення депутатом думки дарничан... Тому що не бачу я його на районі так щоб він приходив і ми спілкувались. Партійна система виборів на мою думку правильна, тому що мажоритарна дає більше можливостей для підкупу виборців. Тут більшість людей голосували як за депутата так і за  його партійні уподобання. У моєму випадку і партія і депутата заслуговували на те, щоб він переміг. Але нажаль мій депутат не отримав більшості.  Більшість людей вибрали того, кого вибрали...На то вона і демократія. Це не мій вибір.

На мою думку змінити треба саме контроль, підрахунок голосів. Мені здається що і на сьогоднішній день можлива нечесна конкуренція, нечесний підбиток голосів. Хотів би, щоб ця система була як в європейських країнах. Може не брати таку планку, а брати, як це робиться в прибалтійських країнах. Скажемо Естонія. Коли кидається бюлетень і   буквально за декілька годин... в електронному вигляде йде голосування. Тобто вибір вираховується досить швидко.   Так що його не можна змінити і вплинути на нього....

Потрібні зустрічі і необхідно ставити питання.. Оцінити (депутата) можна по діям, по тому як міняється район, що переробляється, що робиться для людей чистіше, краще, якісніше. Таким чином можна оцінити .

Впливати? Ну безумовно потрібні зустрічі. Можливо я не такий активний і не бачив таких зустрічей. Треба ставити питання, які цікавлять. Я думаю, що депутат мусить на це зважувати, оскільки вибори одні закінчились, будуть наступні вибори.

Коли людині за 50, напевно не потрібно красти, а потрібно щось зробити для того щоб люди думали про людину, яка цим займається.

Якби я став депутатом щось би робив таке, що потрібно саме людям і не дозволив би витрачати гроші просто так або списувати їх, просто кажучи красти..." 

Про акцію:  "Протягом двох днів (3 та 4 липня) у Дарницькому районі столиці проходила акція "Розшукується депутат!".

Громадська організація “Український соціологічний портал” спільно з ГО “Укрмедіа” та ГО “Качине озеро” запросили мешканців Дарницького району міста Києва пройти опитування стосовно співпраці та комунікації з нещодавно обраними народними обранцями.
Під час заходу дарничани мали можливість оцінити роботу депутатів, особисто передати їм вітання через журналістів, отримати корисну інформацію від волонтерів проекту стосовно своїх прав і можливостей, а також взяти участь у розіграші чудових футболок брендованих надписом “Моє місто - мої правила”!
Результати опитування ще опрацьовуються і ми їх обов'язково оприлюднимо найближчим часом.

А ось вітання, побажання депутатам від киян вже готові....

Пропонуємо киянам (депутатам, чиновникам, мешканцям) подивитись коротке відео і послухати думки ваших сусідів про Київ і Київраду.

Це лише початок. Далі буде багато різноманітних акцій. Тому, друзі,  долучайтесь до проекту Моє місто - мої правила, бо тільки спільно ми переможемо!

Усі відео ви також можете особисто переглянути на сторінці SPILNO https://www.youtube.com/c/SPILNO/featured

Дякуємо УСІМ ДАРНИЧАНАМ, які взяли участь в опитуванні. Особлива подяка ДАРНИЧАНАМ, які погодились дати інтерв'ю. Ви неймовірні! Стільки позитивних емоцій від спілкування з вами. Наскільки все ж таки у нас талановиті люди! ДЯКУЄМО! Сподіваємось на подальше СПІЛЬНОтворення! "