Яку освіту мають наші дипломатки?

Ситуація з екокомісією Київради та ії секретаркою Женєю Кулебою стрімко розвивається.

Замість отримання відповіді на питання про взаємодію з екоспільнотою Києва, Сергій Куценко отримав "дипломатичний бан" від знаної дипломатки України - Євгенії Кулеби, теперішньої секретарки екокомісії.

У звязку з чим він навіть змушений був звернутись до спільноти на своїй сторінці у мережі ФБ:

"Мене забанила дипломатка Міністерства закордонних справ України, 2005 -2009, яка проживала весь цей час у м.Відень.

Якщо хтось знає цю дипломатку, прохання зверніться до неї, бо я маю написати статтю, але нажаль через "ДИПЛОМАТИЧНИЙ БАН" не маю тепер доступу до своїх коментів з пропозиціями, які знаходяться на ФБ сторінці цієї панянки.

До речі ії чоловік Дмитро Кулеба - український державний діяч, дипломат та комунікатор, Міністр закордонних справ України з 4 березня 2020, член РНБО з 13 березня 2020, наймолодший в історії глава зовнішньополітичного відомства України, написав чудову книгу "Війна за реальність".

Я дуже прошу, у кого є примірник цієї книги, поділіться будь-ласка, бо важливо зрозуміти цих людей. За яку реальність вони борються і як.

Дружина, наскільки я зрозумів, однозначно бореться за місто-сад. Уся інша реальність ії не хвилює.

Чекаю ваші пропозиції і допомогу, друзі!

Екологічна ситуація в Києві під загрозою, допоки Київ обмежений рамками міста-саду."

Окрім цього Сергій Куценко також звернувся і до чоловіка знаної дипломатки:

"Dmytro Kuleba - ви є українським державним діячом, дипломатом і комунікатором, Міністром закордонних справ України з 4 березня 2020, членом РНБО з 13 березня 2020, наймолодшим в історії глава зовнішньополітичного відомства України. Ви написали чудову книгу "Війна за реальність". Сподіваюсь Я зможу звернутись до вас, щоб отримати один примірник для вивчення, у разі, якщо не знайду цю книжку у магазинах. Я дуже прошу вас, оскільки ваша дружина, яка є наразі секретаркою постійною комісії Київради з питань екологічної політики, звернуться до неї з проханням "вивести мене з дипломатичного бану", оскільки мені вкрай важливий доступ до моїх особистих коментів під постами вашої дружини у мережі ФБ з пропозиціями щодо екологічної політики столиці.

І тільки ви наразі можете це зробити, тим більше що ви КОМУНІКАТОР.

Відверто кажучи мені здаєтеся, що це перший випадок в історії дипломатії, коли дипломатка "банить" у мережі ФБ і навіть не цікавиться екологічною політикою.

Дивина тай годі. Правда це Україна і українська дипломатка і секретарка. Але це таке... Заздалегідь вдячний за допомогу."

Тому друзі, чекаємо розвитку бестселеру року.

Євгенія Кулеба, може все ж таки ви знайдете час для того, щоб відповісти яким чином ви плануєте будувати комунікацію з ЕКОСПІЛЬНОТОЮ м.Києва?