Закарпаття повертається у 90-ті?

Ще не завершились новорічні та різдвяні свята в Україні, а маємо вже невтішну новину з Закарпаття.

2 січня цього року невідомі особи спалили автівку громадського діяча Михайла Чокнадія.

На думку Михайла мотивом підпалу стала його громадянська позиція щодо "неможливості обрання головою Мукачівської районної ради кримінального авторитета Михайла Ланя". 

На своїй сторінці у мережі ФБ він так прокоментував ситуацію з підпалом: "Сьогодні мені спалили машину, завтра хтось щось скаже за цих бандитів то прийдуть і йому спалять. Скільки ще цей «безпрідєл» буде в нашій країні тривати? Я краще помру, але не дам бандиту, контрабандисту Ланю очолити наш Мукачівський район."

Михайло також звернувся до усіх закарпатців за підтримкою: "Зараз мені особливо потрібна ваша підтримка. Наше Закарпаття повертається в дев’яності. Закарпатський криміналітет, який очолює Михайло Ланьо підпалює мені автомобіль та всіма способами хоче закрити мені рота. Бандитам вигідно, щоб ми боялися та мовчали, а вони в цей час нас обкрадали. Моя позиція залишається незмінною. Бандити мають сидіти в тюрмі, а не очолювати районну раду. Якщо зі мною, моїми рідними, або моїм майном щось трапиться, прошу звинувачувати в цьому Михайла Ланя."