Заробляємо вдома, кейс №10: Онлайн-школа для дітей

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №10: Онлайн-школа для дітей

Велика частина школярів до кінця року переведені на віддалене навчання, а дитячі садки закриті. Діти змушені більшу частину часу проводити вдома. Тому гуртки і додаткове навчання дітей онлайн зараз особливо актуальні.

Для початку вам необхідно вивчити потреби цільової аудиторії і вибрати напрямок, який вам найбільш близький.

Залежно від віку дітей можна навчати малювання, робити різні вироби, вести додаткові заняття з предметів або займатися підготовкою до ЗНО.

Вивчіть попит - створіть лендінг, запустіть рекламу, підключіть оплату і подивіться, скільки людей готові купити ваш курс для дітей. Далі необхідно продумати програму і формат навчання.

Онлайн-навчання може бути в форматі відеоуроків, електронних курсів або вебінарів. У кожного формату є свої переваги і недоліки. Оптимальний варіант - комбінувати декілька, отримувати зворотний зв'язок і коригувати програму курсу.

Для роботи з дітьми вам буде потрібно ліцензія і викладачі, які мають профільну освіту і досвід роботи.

Швидше за все, попит на дистанційне навчання залишиться високим навіть після завершення пандемії, тому займаючись розвитком онлайн-навчання, ви зможете зайняти стійкі позиції на ринку в майбутньому.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.