Заробляємо вдома, кейс №11: Служба кур'єрської доставки

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №11: Служба кур'єрської доставки

Під час карантину шалено зріс попит на доставку. Для більшості бізнесів це чи не єдиний шанс залишатися на плаву в цей кризовий час, а для людей, особливо з хронічними захворюваннями - можливість придбати продукти і їжу, перебуваючи в безпеці.

Щоб створити службу кур'єрської доставки, не потрібні великі вкладення. Все, що вам потрібно - організаторські здібності і телефон з інтернетом. Однак слід враховувати, що слідом за попитом зросла і конкуренція.

Для початку вам слід знайти заклади та магазини, у яких немає власної служби доставки і які були б готові співпрацювати з вами.

Другий крок - найняти кур'єрів. Кур'єрами можуть працювати навіть студенти, які зараз перебувають на канікулах.

Доставляти товари вони можуть пішки, на велосипедах або на особистому автомобілі.

Важливо продумати логістику доставки та продумати розклад роботи - доставка може здійснюватися цілодобово або в певний годинник в залежності від закладів і магазинів, з якими ви співпрацюєте.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.