Заробляємо вдома, кейс №12: Копі-центр онлайн

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №12: Копі-центр онлайн

Напевно ви стикалися з ситуацією, коли вам потрібно роздрукувати будь-які документи, але принтера вдома у вас немає, а найближчий копі-центр знаходиться занадто далеко від вас. Саме для таких випадків може допомогти послуга копі-центру онлайн.

Суть бізнесу проста. Клієнт електронною поштою відправляє вам файл, який потрібно роздрукувати. Ви роздруковуєте, зшиваєте, упаковуєте і відправляєте клієнту кур'єром.

Послуга може бути особливо актуальна у великих містах в період карантину, коли багато офісних працівників, в тому числі бухгалтера і юристи, які працюють з документами, змушені працювати вдома. Зрозуміло, що вона буде коштувати набагато дорожче звичайного копі-центру, тому що включає в себе ще роботу кур'єра.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.