Заробляємо вдома, кейс №18: Медичні консультації онлайн

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №18: Медичні консультації онлайн

У період пандемії багато лікарень припинили приймати планових пацієнтів. При тому, що попит на медичні послуги нітрохи не став менше.

У цій ситуації рятують медичні консультації онлайн. І якщо раніше у людей просто не було стимулу користуватися такими послугами, через те, що це можна було легко зробити, записавшись до лікаря в поліклініці, то зараз доводиться освоювати новий формат медичних послуг.

Є ймовірність, що такий формат виявиться зручніше консультацій оффлайн: пацієнтові більше не треба записуватися в поліклініку, стояти в чергах і відпрошуватися з роботи, щоб відвідати лікаря. Він може це зробити в будь-який зручний час.

Такий формат може виявитися привабливим і для самих лікарів, тому, що дозволяє заробляти, не виходячи з дому.

Реалізація подібної ідеї не вимагає великих вкладень. Все, що вам потрібно - налагодити комунікацію з пацієнтами і лікарями через сайт і купити обладнання для проведення онлайн-консультацій.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.