Заробляємо вдома, кейс №19: Юридичні консультації онлайн

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №19: Юридичні консультації онлайн

Зручність такого формату бізнесу полягає в тому, що вам не потрібно витрачати гроші на оренду та обслуговування офісу. Достатньо просто мати доступ в інтернет, сайт або сторінку в соцмережах, через яку клієнти зможуть зв'язатися з вами і звернутися за допомогою.

Відповіді на популярні питання можна продавати за мінімальною ціною або взагалі безкоштовно в якості промо. Онлайн-консультація фахівця з індивідуального питання буде коштувати дорожче, як і ведення справи в суді.

Для пошуку нових клієнтів можна спробувати таргетовану і контекстну рекламу, а також використовувати контент-маркетинг - вести блог і розповідати в статтях способи вирішення найпоширеніших проблем ваших клієнтів. Це дозволить вам збільшити відвідуваність ресурсу і сформувати довіру користувачів.

При порівняно невеликих вкладеннях такий ресурс може стати джерелом додаткового заробітку і збільшити потік клієнтів, якщо ви вже займаєтеся юридичною практикою, або ж стати повноцінним бізнесом.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.