Заробляємо вдома, кейс №20: Віртуальний бар

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №20: Віртуальний бар

Ідея вкрай очевидна. Якщо всі заклади і бари, де люди звикли спілкуватися, зараз не працюють, можна спробувати задовольнити їх тягу до соціалізації в форматі онлайн.

Суть бізнесу вкрай проста в реалізації і маловитратно. Ви створюєте сайт, де відкриті кілька "кімнат", куди будь-який відвідувач може зайти і підключитися до трансляції, не виходячи з дому. Люди можуть знаходитися абсолютно в будь-яких точках земної кулі, головне, щоб у них був інтернет і бажання спілкуватися.

Найбільш складно буде - налаштувати інтеграцію з сервісом для проведення онлайн-конференцій і стежити, щоб кімнати справно працювали.

Можна проводити ігри в мафію, збирати кімнати за інтересами та як завгодно намагатися урізноманітнити онлайн-зустрічі.

Такий формат може бути як тимчасовим рішенням для закладів, які були змушені закритися на період карантину, але хочуть підтримувати зв'язок з відвідувачами, так і постійним форматом бізнесу. Адже, хто знає, як трансформується сфера громадського харчування після того, як закінчиться пандемія.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.