Заробляємо вдома, кейс №4: Онлайн-консультацій з психотерапевтом

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №4: Сервіс онлайн-консультацій з психотерапевтом

Під час карантину більшість людей у ​​великих мегаполісах страждають від постійного стресу тому що для них не типово весь свій час проводити вдома. Вони несподівано відчувають проблеми з взаємовідносинами з близькими людьми, відчувають тривожність, страждають безсонням і мають багато інших проблем психологічного характеру.

Багато з них усвідомлюють, що потребують допомоги фахівців, але не мають зараз можливості для відвідування кабінету психотерапевта.

Допомогти їм може онлайн-сервіс психологічної допомоги.

Для створення такої служби буде потрібно сайт з підключеним еквайрингом і 3-4 кваліфікованих фахівця, які готові позмінно бути онлайн і надавати допомогу людям.

Вам може не знадобиться навіть приміщення. Все спілкування з лікарями і клієнтами відбуватиметься онлайн.

Ваша мета - забезпечити безперебійну роботу сервісу, налаштувати трафік і вхідний потік клієнтів.

Для створення прототипу такого сервісу ви вже зараз можете використовувати платформу SPILNO через механізми якої ви можете проводити якщо не сеанси то як мінімум онлайн консультації з психотерапевтом. Це допоможе вам зрозуміти як краще налаштувати цю щоб зробити її зручною та популярною.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.