Заробляємо вдома, кейс №6: Створення рекламних відео

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №6: Створення рекламних відео як бізнес

Високий попит на створення рекламних відеороликів поза все пояснюється їх шаленою ефективністю.

За статистикою, якісне рекламне відео може спонукати майже 60% глядачів до покупки, а кількість продажів після запуску вірусного рекламного відео збільшується у 2-4 рази.

Відео здатне набагато зрозуміліше а як наслідок ефективніше донести до людей інформацію, ніж інфографіка, текст або рекомендації та відгуки. Більшість власників бізнесу про це прекрасно знають. Тому вашими потенційними клієнтами може бути будь-який бізнес від малого до великого.

Для початку вам буде необхідні мінімальні вкладення. Поза все на покупку апаратури та потужного комп'ютера для обробки відео.

Для створення по-справжньому вірусних відеороликів вам знадобиться команда - як мінімум два оператора і монтажер.

В процесі роботи можна за бажанням замовника залучати стилістів, візажистів, сценаристів та інших фахівців для створення дійсно ефектного результату.

Для залучення потенційних клієнтів можна запустити невеликий сайт-візитку, де будуть представлені приклади ваших відеороликів.

Процес створення відео можна викладати в YouTube, Instagram, Facebook та інших соціальних мережах.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.