Заробляємо вдома, кейс №8: Пошиття медичних масок

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №8: Пошиття медичних масок

Дефіцит медичних масок - проблема, з якою з початку лютого зіткнулися Україна. І хоча багато швейні майстерні та ательє почали перебудовуватися під нові умови і теж виробляти маски, дефіцит в країні як і раніше зберігається.

У технології виробництва нестерильної маски немає нічого складного Для їх виготовлення необхідні лише марля, бавовна та гумки. Так що зайнятися цією справою вдома в період карантину може будь-хто.

Виробляти маски можна на замовлення, а рекламувати свої послуги в інтернеті і соціальних мережах.

Для однієї людини на добу потрібно як мінімум дві маски, а краще 5 або більше, Щоб вони дійсно захищали, їх слід міняти і прати після 2 годин використання.

Можна виготовляти як звичайні так і дизайнерські маски - різних кольорів і з різними принтами.

Зрештою навіть в карантин деяким людям важливо підкреслювати свою індивідуальність. І попит на такі теж маски може бути суттєвий.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.