Заробляємо вдома, кейс №9: Створення, дизайн та підтримка сайтів

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №9: Створення, дизайн та підтримка сайтів

Зараз, коли більша частина бізнесів намагається розвиватися онлайн, попит на створення сайтів, підтримку та просування проектів в інтернеті особливо високий. Так що якщо у вас є бажання спробувати почати заробляти на цьому - не зволікайте, розпочинайте.

При чому вам зовсім немає потреби самостійно розробляти дизайн та писати код сайту. Ви можете зібрати команду використовуючи для цього числені фріланс біржі, на яких чимало пропозицій від талановитих розробників та дизайнерів.

Що стосується наповнення, підтримки та просування тут вже рішення приймати вам. Зовсім не обов'язково звертатися до компаній з ім'ям, ви можете самостійно здобути необхідні для цього знання. Головне як кажуть - бажання.

Конкуренція в цій сфері досить велика, особливо з урахуванням того, що зараз безліч безкоштовних конструкторів, які дозволяють навіть новачкові в програмуванні зібрати лендінг або сайт. Але це вимагає часу, знань і досвіду, а дійсно крутих фахівців в цій сфері, попри велику кількість пропозицій, не так вже й багато.

Щоб отримувати замовлення, розміщуйте оголошення і рекламу, розсилайте комерційні пропозиції потенційним клієнтам, набирайтеся практик, беріться за невеликі проекти і замовлення і згодом ви заробите клієнтську базу і портфоліо і почнете отримувати великі замовлення. ідеально, якщо ви будете надавати послуги не тільки по створенню, а й обслуговування і просування сайтів. Так ви будете підтримувати зв'язок з клієнтами і отримувати гроші від замовників ще протягом довгого терміну.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.