7 років народній формації – Добровольчому Українському Корпусу «Правий сектор».

Народ, який не бажає годувати власну армію, невдовзі годуватиме чужу, − казав Наполеон.

Добровольчому Українському Корпусу «Правий сектор» сьогодні виповнюється 7. Сім легендарних героїчних років з дня створення – 17 липня 2014 р. Наша добровольча формація є справжньою народною армією – з горнила Майдану і до степів Донбасу, з козацької вольниці, упівської криївки, холодноярських лісів – ми дух одвічної стихії, який існує у часі і просторі, є душею народу, її караючим мечем і захисним щитом.

Тисячі бійців стояли в наших лавах, тисячі рук тримали червоно-чорні стяги, вели бої і знищували ворогів у Слов’янську, Маріуполі, Пісках, Донецьку, аеропорту, Савур-Могилі, Іловайську, Авдіївській промзоні, Амвросіївці… Наші воїни гинули, їх калічили снайперські кулі, ворожі снаряди, артилерійські обстріли, вони навічно в строю. На зміну їм приходили нові, щоби гідно стати на сторожі української державності та національної самостійності на передньому краї Східного фронту.

Під командуванням Андрія Стемпіцького (друг «Летун») впродовж 7 років воїни з народу загартувалися, виросли, вишколилися у справжніх Героїв Донбаських степів. Їхня відвага, мужність, саможертовність і рішучість до сьогодні стримують окупанта на лінії зіткнення. Слава їм!

Ми не складемо зброю:

  • допоки не відродимо Велику Українську Державу
  • допоки війна не буде виграна
  • допоки не відвоюємо останнього шматочка української землі на Донбасі і в Криму
  • допоки не загинуть усі зовнішні і внутрішні окупанти
  • допоки українці не стануть дійсними господарями на своїй Богом даній землі

Слався Добровольчий Український Корпусе «Правий сектор! Славтеся Воїни Ідеї та Чину!

З вами Бог і мільйони бійців за волю та незалежність України усіх поколінь.