Міністр цифрової трансформації Михаил Федоров взяв участь у міжнародному форумі YES

У суботу Віцепрем’р-міністр – Міністр цифрової трансформації Михаил Федоров взяв участь у міжнародному форумі YES. Тема форуму цього року – «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

Михайло Федоров вважає, що новий чинний уряд – це уряд щастя, бо нові міністри – фахівці, вже успішні у своїх галузях і тому орієнтовані на результат.

«Сьогодні, коли людина стикається з державними органами, вона стає нещасливою, – констатує Віцепрем’єр. Сервіси від держави мають бути непомітними, звичними – людина просто бере свій смартфон, отримує послугу і залишається задоволеною. Моя мета, щоб щасливі люди, у щасливому уряді допомогли перетворити державу на сервіс, який зробить щасливою кожну людину в Україні», – говорить Михайло Федоров.

Віцепрем’єр має дуже реалістичний погляд на розвиток інфраструктури. На питання щодо перспектив переходу на 5G, Мийхайло Федоров відповів, «коли я буду їхати потягом, наприклад, у Запоріжжя, і на всьому шляху буде якісне покриття 4G, тоді можемо говорити про 5G».

Тому найближчим часом разом з провідними надавачами послуг мобільного зв’язку буде розроблена концепція, що визначить, як досягти реалістичних цілей щодо розвитку інфраструктури якомога скоріше.