Михайло Федорів відвідав захід «День нового підприємця»

Сьогодні Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михаил Федоров відвідав захід «День нового підприємця», що відбувся в UNIT.City.

Головне з виступу Михайла Федорова:

  • ми формуємо нову комплексну політику цифровізації країни
  • ми працюємо над тим, щоб електронні сервіси були максимально зручними та зрозумілими для громадян та бізнесу
  • ми розуміємо, що комплексний підхід у діджиталізації неможливий без розвитку інфраструктури, і ми над цим працюємо
  • ми прагнемо, щоб якомога більше людей дізналися про е-послуги і вміли ними користуватися. Тому запропонуємо ефективні освітні проєкти для громадян, бізнесу, держслужбовців

Віцепрем’єр наголосив, що його команда ставить перед собою реалістичні завдання, а не концепції, що на практиці не виконуються. Він упевнений, що інновації – це справа бізнесу та громадянського суспільства. А завдання держави – це створення сприятливих умов для розвитку підприємництва, а також перетворення держапарату на сервіс. Ключовий меседж трансформації – зміна принципів спілкування громадянина та держави.

Отже, події у сфері електронного урядування розвиваються швидкими темпами. Михайло Федоров окремо акцентував увагу, що невдовзі, 27 вересня, будуть презентовані програма «Цифрова держава», а також програма дій Мінцифри. Ви дізнаєтесь про наші конкретні завдання, плани та познайомитесь з командою реформ.

🙋‍♂️🙋‍♀️ Слідкуйте за новинами, далі буде!