Програма EY Startup Accelerator компанії EY в Україні розпочинає пошук молодих команд з інноваційними ідеями! Ми допоможемо трансформувати ваші ідеї та розробки в повноцінний бізнес

Експерти EY знають, як допомогти інноваторам із вибором оптимальної стратегії розвитку проекту, підготовкою документів для спілкування з інвесторами, пошуком та веденням переговорів з інвесторами, юридичним структуруванням майбутнього бізнесу, аналізом ринку та багатьма іншими рутинними, але вкрай важливими для стартапів речами. 

Молоді команди – це не про вік, а про стадію розвитку. Ми однаково раді почути досвідчених професорів, винахідників і підприємців, активних айтішників та інженерів, студентів і навіть учнів старших класів школи. Так, ми знаємо декілька школярських проектів, які викликали фурор на головних міжнародних виставках. Важливо, щоб ви були дійсно закохані у свій проект.

Якщо у вас є цікава високотехнологічна розробка в будь-якій індустрії (у вигляді ідеї, прототипу або навіть продукту першого покоління), та вам цікава співпраця з глобальною консалтинговою мережею компаній EY, ми запрошуємо вас перейти на наш вебсайт, щоб залишити офіційну заявку на участь у відборі. Ми ретельно обираємо стартапи, з якими готові співпрацювати, але гарантуємо, що надамо відповідь кожному, хто розкаже про себе та свою ідею.

Якщо саме ваш проект буде обрано для співпраці, ми підготуємо для вас індивідуальну пропозицію з урахуванням потреб проекту та вашої команди.

Наше ключове завдання – допомогти вашому проекту розвинутись так, щоб ми разом мали змогу отримувати прибуток завдяки його успішності. Для цього ми інвестуємо свої компетенції та час, а також використовуємо можливості глобальної мережі компаній EY.

Якщо ви зацікавились нашою пропозицією, заповніть анкету https://go.ey.com/2yHLIf5, щоб дати нам можливість дізнатися про вас. Кажуть, що Україна – це таємний скарб Кремнієвої долини. Ми хочемо побачити ваші проекти, щоб особисто переконатися в цьому!

Інформація про компанію EY
EY є міжнародним лідером у галузі аудиту, оподаткування, консультаційного супроводу угод і консультування з питань ведення бізнесу. Наші знання та якість послуг, які ми надаємо, сприяють зміцненню довіри і впевненості на ринках різних країн у всьому світі. Ми формуємо команду видатних лідерів, під чиїм управлінням наш колектив виконує взяті на себе зобов'язання. Таким чином, ми робимо суттєвий внесок у поліпшення ділового середовища в інтересах співробітників, клієнтів і суспільства в цілому.

Назва EY відноситься до глобальної організації та може відноситися до однієї чи декількох компаній, що входять до складу Ernst & Young Global Limited, кожна з яких є окремою юридичною особою. Ernst & Young Global Limited – юридична особа, створена відповідно до законодавства Великобританії, - є компанією, що обмежена відповідальністю її учасників, і не надає послуг клієнтам. Інформація про порядок збору та використання компанією EY персональних даних, а також про права, що мають фізичні особи відповідно до законодавства про захист персональних даних, доступна за посиланням ey.com/privacy.