Держава в смартфоні: послуги сервісних центрів МВС онлайн

Вже сьогодні можна онлайн замовити довідку про відсутність судимості, а також можна перевірити її статус.

Така довідка потрібна для оформлення на роботу, оформлення візи для виїзду за кордон для участі в тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, оформлення або відновлення документів тощо.

Без проблем можна перевірка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Можливість самостійно перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу може убезпечити ринок від шахрайства при отриманні транспортних послуг, при наймі співробітників на роботу, короткострокова оренда автомобіля і покупку авто тощо.

Запрацював електронний кабінет водія.

Тут можна записатися в електронну чергу в сервісні центри МВС, замовити індивідуальні номерні знаки, дізнатися актуальну інформацію про свої авто і водійському посвідченні, перевірити і сплатити штрафи за адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля по VIN-коду, отримати виписку з Єдиного державного реєстру транспортних коштів.

Крім того, тільки в два кліка можна перевірити свої знання Правил дорожнього руху і підготуватися до здачі теоретичного іспиту.

Якщо плануєте подорож за кордон, то на сайті можна дізнатися, які документи потрібні для виїзду за кордон на транспортному засобі, для цього варто лише вибрати зі списку країну, яку збираєтеся відвідати.

Також, на сайті Головного сервісного центру МВС можна перевірити за допомогою онлайн-камер завантаженість сервісних центрів МВС в режимі реального часу.