Під стінами Eurolab "Правий сектор" вручив агенту Москви Андрію Пальчевському погони офіцера ФСБ.

Сьогодні представники НВР "ПРАВИЙ СЕКТОР" вказали на заслуги кандидата в мери Києва, власника клініки Eurolab і російського агента Андрія Пальчевського в боротьбі проти України.

Учасники акції під стінами клініки залишили йому заслужену нагороду - погони офіцера ФСБ Росії.

Пальчевський став широко відомий завдяки постійним виступам на телеканалах кума Путіна, олігарха, депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Пальчевський відкрито поширює кремлівську пропаганду про "громадянську війну в Україні" та "братні народи Росії і України". Крім того, "ПРАВИЙ СЕКТОР" неодноразово нагадував, що Пальчевський закінчив "ГРУшний" Військовий інститут іноземних мов в Москві, балотувався в російську Державну Думу, отримав український паспорт темними шляхами незрозуміло за які заслуги (в ЗМІ неодноразово стверджували, що від російського паспорта він так і не відмовився). Крім того, його клініка Eurolab створена на гроші, отримані невідомим шляхом, сервер системи управління клінікою знаходиться в Москві, і, не виключено, що контролюється ФСБ.

"ПРАВИЙ СЕКТОР" - єдина партія, яка вимагала зняти з виборів відкритих агентів Кремля - Компартію, ОПЗЖ і "Перемогу Пальчевського", - повідомив під час виступу Керівник Київського міського осередку партії Юрій Гуренко. 

Нагадаємо, що "ПРАВИЙ СЕКТОР" бере участь в місцевих виборах, в тому числі й у Києві. Ми закликаємо українців не вірити кремлівським маріонеткам і голосувати за патріотів, які на Майдані та фронті показали ефективність своєї роботи в боротьбі за інтереси українців.