Унікальна екскурсія в музеї Київського вищого  військового авіаційного інженерного училища

1 вересня цього року виповнилось 70 років з дня створення Київського вищого військового авіаційного інженерного училища (КВВАІУ)/Київського Інституту Військово-Повітряних Сил (КІВПС) - найпотужнішого вищого військового навчального закладу не тільки України але усього пострадянського простору. 

Уявіть собі, що конкурс під час вступу становив до 15 абітурієнтів на одне місце! При училищі діяли вчені ради з присудження докторських і кандидатських наукових ступенів, працювала ад'юнктура.

З нагоди 70 річчя заснування училища 4 вересня відбулось відкриття Музею КВВАІУ, який створено за ініціативи випускників, професорсько-викладацького складу училища і за власний кошт, власними силами.

Висловлюю щиру дяку УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ.

Дмитро Васягин, який фактично сам своїми руками робив експозицію,  погодився розповісти більш докладно про Музей, як його створювали і навіть провів невеличку екскурсію.

Друзі! Усім, хто не зміг долучитись до відкриття музею, раджу подивитись відео і допомогти Дмитру далі продовжувати удосконалювати експозицію музею, адже це наша з вами історія. Поки ми ії бережемо, зберігається пам'ять про наш інститут, про потужну наукову школу...