Заборона каналів Медведчука - санкції проти Росії через арешт Навального

Викривлення наративів і нав'язування потрібної Кремлю картинки неможливе без залучення медійного пропагандистського ресурсу.

Те що Україна важлива для Росії.

Те, що від України залежить подальша доля Росії.

Все це складно зрозуміти якщо недооцінювати протестний потенціал України.

Яка в перипетіях сьогоднішніх подій може і більш ніж ймовірно виступить тим плацдармом для боротьби Навального і його прихильників з путінським режимом.

Те що це знають в Росії доводить той факт, що вже не перший місяць через ТБ і ТГ канали, через ЛСДів і "відомих журналістів" Україну намагалися відрізати від підтримки протестів в Росії, дискредитуючи персону російського опозиціонера Олексія Навального.

Тонни брудних інсинуацій і відвертої брехні виливали на Навального з одного єдино метою: позбавити протестуючих підтримки України, відрізати його від можливості отримати допомогу у своєму більш ніж важливій та майже нездійсненній справі.

Дуже добре, що даний задум не став загадкою для керівництва нашої країни.

Тому ті "атаки на свободу слова", а саме спецоперація СБУ з викриття та відкриття справжніх власників і мотивів ТГ каналів, як і наступна заборона на мовлення для відверто прокремлівських ТБ каналів Медведчука - все це елементи одного цілеспрямованої дії: перешкоджання діям кремлівських пропагандистів, яким вкрай важливо налаштувати Україну проти Навального!

Завдання Кремля: налаштувати України проти протесту, проти бажання підтримати і посилити протест. Проти бажання виступити тим плечем, на яке зможе спертися опозиція у своїй боротьбі з диктатурою Путіна.

Відверто радує, що це розуміють в Україні.

І радує, що члени РНБО і Зеленський особисто не побоявшись відповідної реакції Кремля ввели жорсткі медійні санкції проти Путіна і його воістину фашистського режиму!