Київський бюджет може втратити 671 мільйон гривень

Завтра 2 лютого, з допомогою суду, з Київського бюджету спробують вкрасти 671 мільйон.

Про це на своїй сторінці у мережі ФБ, повідомив правозахисник Олександр Дядюк.

Він також зазначив: " В листопаді 2019 року група шахраїв, через відомий комєрчєскій ганделик – Господарський суд міста Києва – стягнула з київського бюджету (тобто з наших киян кишень) фантастичну космічну суму – 671 мільйон гривень, за начебто понесені витрати з реконструкції Харківської площі у місті Києві.

Кожен бажаючий може поїхати побачити, що на місці начебто здійсненої реконструкції навколо площі ростуть як і росли раніше дерева і ніхто нічого не реконструював.

Уже рік, група київських активістів привертаючи увагу громадськості до цієї афери, не дає суддям Північного апеляційного господарського суду узаконити цю крадіжку.

Багато хто із суддів вирішив не зв’язуватись із цією явно кримінальною аферою, тому у колегії уже помінявся цілий ряд суддів (підбирають потрібну колегію).

Завтра спеціально підібрана колегія має узаконити крадіжку з київського бюджету 671 мільйона гривень (це десь 25 мільйонів доларів) суддям і шахраям на ситу старість.

Так як київську владу і депутатів така мєлось як крадіжка з Київського бюджету 671 мільйону гривень не цікавлять, ми взиваємо до засобів масової інформації, можливо журналістів зацікавить ця афера і вони схочуть висвітити цей судовий процес.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/94094341

Засідання відбудеться у приміщенні Північного апеляційного господарського суду об 11-45 за адресою: Київ, вул. Шолуденка, 1, літ. А, зал судових засідань №16 (другий поверх). Головуючий суддя Є. Ю. Шаптала. Справа № 910/17647/18

Коротко про суть афери Під шумок «короновірусу» з Київського бюджету крадуть 670 мільйонів Чия це афера і хто за нею стоїть: olexsandrdyadyk — ЖЖ (livejournal.com)

Константин Богатов Вадим Васильчук Юрій Федоренко Женя Кулеба Max Nefyodov Владислав Трубицин Александр Попов Костянтин Бровченко Богдан Яременко Сергій Швець"