Громадська рада при Подільській РДА, Всеукраїнське об'єднання "СЛАВА НАЦІЇ" і КОД SPILNO

Представники команди КОД SPILNO Сергій Куценко та Олег Чеславський продовжують зустрічі з впливовими громадськими організаціями м.Києва та України.

Вчора відбулась зустріч з Головою Громадської ради при Подільській РДА м.Києва Тарасом Білінським та заступником Голови Правління Всеукраїнського об'єднання "СЛАВА НАЦІЇ" Дмитром Головач.

Як завжди дуже приємно, що наші цілі повністю співпадають, що ми однаково розуміємо складність задач, які стоять перед громадянським суспільством і однаково розуміємо, що час "форумів", "круглих столів", розмов канув в літу. Настав час ДІЙ відповідальних громадян України. Дій, які спрямовані на вирішення задач, а не на "забалтування" проблем, "зливу їх в каналізаційну трубу". Для нас не існує проблем, для нас існують ЗАДАЧІ, які треба вирішувати. І ми однаково розуміємо, що тільки СПІЛЬНО ми зможемо знайти шляхи їх розв'язання.

У цей складний період варто шукати однодумців, а не втрачати свій час на людей, для яких важливо виключно "хайп", "роздмухування ситуації" і заробляння на цьому "бабла" (вибачте за сленг).

Дуже змістовна розмова, напрацювання перших кроків взаємодії.

Далі Є.

Слідкуйте за інформацією, друзі.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ до СПІЛЬНОтворення!

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

 

 

Дивіться також