Дохід батьків, а не кмітливість - ключ до успішного підприємництва!

Новітнє дослідження Міністерства фінансів показало, вірогідність успішної бізнес-кар'єри - це похідна від доходів батьків, а не від успіхів в навчанні і рівня інтелекту!

В ході дослідження було проаналізовано унікальний набір даних ізраїльських підприємців у віці від 25 до 35 років, і ось, що було виявлено: 

Якщо ви йдете "вчитися бізнесу" в розрахунку "створити стартап" і розбагатіти, то, швидше за все, ви витрачаєте час даремно.

10% відмінників-інтелектуалів, батьки яких поступались по доходах, мали помітно менші шанси стати підприємцем, ніж не занадто успішні у навчанні студенти, батьки яких мають значний рівень доходу.

Пояснень результатів дослідження вчені запропонували багато, але ключовий висновок не змінився - "гроші" виявилися важливішими за "знання" та "інтелект"! 

Звичайно, тут можна заперечити, що причина не в грошах, а в інтелектуальному потенціалі успішних бізнесменів, який передається у спадок, і все таке, але... факт залишається фактом.

Тому якщо ви йдете "вчитися бізнесу" в розрахунку "створити стартап" і розбагатіти, то, швидше за все, ви витрачаєте час даремно.