Заробляємо вдома, кейс №3: Фітнес школа онлайн

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №3: Фітнес школа онлайн

Відвідувати фітнес-зал і ходити на тренування зараз неможливо. Залишається тільки тренуватися вдома. Саме тому попит на тренування онлайн за останні тижні відчутно зріс.

Через це, якщо ви були пов'язані з фітнес-індустрією, саме час переходити в онлайн.

Фітнес онлайн може бути в декількох форматах:

  1. Персональне тренування. Відеороликами із записом тренувань від інструктора можна ділитися з учнями на YouTube, по скайпу або мессенджерам.
  2. Індивідуальна програма тренувань. Індивідуальна програма занять та харчування складається тренером після вивчення індивідуальних особистостей, застережень та побажань клієнта. Програма може складатись як з відеороликів, так і з текстового документу з ілюстраціями.
  3. Онлайн-марафон. Під час яких група спортсменів виконує загальні для всіх завдання тренера, але без можливості оперативного зворотного зв'язку від нього.

Для продажу персональних тренувань і онлайн-курсів вам знадобиться створити свій сайт або сторінку в соціальних мережах, де і буде розміщена інформація про ваші послуги. Знімати ролики можна на свій смартфон або звернутися до професійної відеостудії. Все залежить виключно від ваших фінансових можливостей.

Також вам знадобиться бюджет для запуску реклами в соціальних мережах.

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.