Заява УНСО стосовно результатів переговорів у Стамбулі

​Українське суспільство шоковане результатами переговорів у Стамбулі. Після більш ніж місячної героїчної битви з московською ордою, нам пропонують КАПІТУЛЯЦІЮ.

​Ефективність оборони України від навали забезпечувалось виключно тому, що командування бойовими операціями здійснювали військові професіонали на чолі з генералом Залужним. Майже місяць від початку війни, п’ята колона московії, котра досі перебуває у вищих ешелонах влади, мовчала. Саме це дало можливість Збройним Силам України ефективно протистояти ворогу. Та ось, п’ята колона вилізла зі своїх нір та нанесла удар в спину нашим оборонцям у вигляді так званих Стамбульських домовленостей.

​Питання – що це за делегація? Люди абсолютно далекі від розуміння дипломатії та військової справи. Люди, котрі все життя займались «договорняками». Звідки взявся «великий дипломат» (відомий своїм капітулянством перед москвою) Олександр Чалий. Саме москва настояла на його участі в переговорах, а наша п’ята колона переконала Президента про необхідність його включення в переговорну групу.

​Від цих «договорняків» шоковане не тільки Українське суспільство, але і наші Західні партнери. Уся їх суть зводиться до того, щоб дати можливість агресору переформатувати свої сили і більш ефективно організувати нову навалу на Україну.

​Звертаємось до Президента України:

Шановний Верховний Головнокомандуваче!

Українська нація мобілізована! Капітуляцію вона категорично відкидає! Не за для того ми поклали тисячі наших воїнів, не за для того героїчно обороняються наші міста на Півночі, Сході, Півдні країни. Не за для того наші співвітчизники без зброї чинять опір окупантам. Вся Україна в єдиному пориві вступила в запеклу боротьбу з московською ордою до нашої ПЕРЕМОГИ!

​Вимагаємо:

1. Негайного відсторонення всіх учасників стамбульських «договорняків» від переговорного процесу та проведення розслідування по цим особам на предмет державної зради.

2. Негайного арешту агентів кремля, котрі перебувають у вищих ешелонах державної влади. Українським спецслужбам, як і українському суспільству, їх імена чітко відомі.