10 цитат від підприємця, який провалив 17 бізнесів!

Незважаючи на числені провали, інвестор, підприємець і автор книг з саморозвитку Джеймс Альтушер щоразу знаходив в собі сили продовжувати працювати і починати все заново. Джеймс Альтушер заснував більше ніж 20 бізнесів, 17 з них виявилися провальними. 

Альтушер автор безлічі книг про бізнес і саморозвитку, в тому числі "Обери собі!", Яку називали серед кращих бізнес-книг всіх часів.

Ось 10 кращих висловів людини яку не зупинити:

1. "Бізнес - це всього лише механізм трансформації ваших ідей у ​​щось справжнє, щось відчутне, що може по-справжньому змінити життя людей".

2. "Виправдання - як діра в човні: закриваєш одну, відкривається інша, яка ще більше першої. З типом мислення, налаштованим на постійні виправдання, кудись доплисти буде неможливо".

3. "Забудьте про мету. Абсолютно нормально бути щасливим без мети. Пошук мети зруйнував занадто багато життів".

4. "Коли я опитав авторів, які писали про фінанси та радили вести особисту бухгалтерію. То з'ясувалося, що жоден з них особисту бухгалтерію не вів".

5. "У мене безлічі ідей. Як вибрати єдину правильну? А ніяк. Намагайтесь втілити якомога більше з них. Правильна ідея сама обере вас".

6. "Якщо придумати десять ідей для вас важка задача, придумайте двадцять".

7. "Якщо ми по-справжньому хочемо навчитися, ми не вчимося, розмовляючи. Тільки слухаючи, ми дійсно вчимося".

8. "Не важливо, хто ти, що ти робиш і хто твоя аудиторія: третина будуть в захваті, третина буде у сказі і ще третині буде все одно".

9. "Думайте тільки про тих людей, які вам подобаються, читайте тільки ті книги, які вам приємно читати, які приносять вам задоволення від життя. Ходіть тільки на ті заходи, які змушують сміятися і закохуватися".

10. "Перфекціонізм - ворог нових ідей. Ваш мозок намагається захистити вас від потенційної шкоди, натякаючи на те, що нова ідея може принести вам приниження, сором і біль".