Добірка корисних додатків для розробки унікальних та справді цікавих сторіс

Поява Stories була такою ж як і поява інстаграм, спочатку всі постили що мали, не замислюючись як це виглядає. І тільки з часом сторіс стали ніби окрема платформа всередині профілю. Сьогодні - це можливість щодня взаємодіяти з аудиторією, можливість розбудити «сплячих» фоловерів та метод стилістичного доповнення профілю.

Unfold

Заслуговує бути на першій позиції. Це один з найпопулярніших додатків, в якому понад 150 шаблонів. Ви можете декорувати ваші фото великою кількістю стильних ефектів, створювати різноманітні колажі, створювати бекграунд для ваших фото та доповнювати все текстами з простими та унікальними шрифтами.

Nichi

Один з додатків для створення ідеального колажу, який ви зможете доповнити стікерами, текстовим фоном, підходящим шрифтом, виділити фільтром.

Instories

Ви також можете створювати анімовані Stories. Є досить багато шаблонів, які розбиті по колекціях. Відео можна повністю налаштувати: додавати як фото, так і відео, міняти колір, ви можете накладати музику на ваші відео. Тут також є і платна підписка.

Mojo

Додаток для створення інтерактивних анімованих Stories. Тут безліч шаблонів, текстові анімації і квіти для фону. Виглядає це все дійсно дуже круто. На жаль, найкращі варіанти доступні тільки в платній підписці, але і в безкоштовній їх теж чимало.

Highlight Cover Maker

Прекрасно підійде для оформлення «Актуального». Тут є велика кількість іконок, кольорів, шрифтів. Всі шаблони розділені по категоріям. Є безкоштовний та платний пакети.

StoriesEdit

Додаток робить цікаві колажі за декілька секунд. В ньому є готові шаблони і вам залишається тільки завантажити фотографії, додати або прибрати текст і якщо є охота змінити колір фону.

Canva

Величезний вибір безкоштовних дизайнів на будь-який смак і різних форматів для постів, історій і анімації для Інстаграм. У додатку є web-версія, при цьому у вас буде доступ з комп'ютера до всіх дизайнів, створених на телефоні. А ще це дуже зручно для створення реклами через Фейсбук, оскільки ви можете додати готовий дизайн прямо в оголошення (з телефону це робити не так зручно).

Design Kit

Ще один додаток для створення незвичайних історій Інстаграм з можливістю додати анімацію. Є великий набір інструментів для створення колажів, для накладення всіляких ілюстрацій, стікерів, штампів, стрілок і інших графічних елементів.

Adobe Spark Post

Дозволяє створювати графіку для соціальних мереж, веб-сторінки та невеликі відео. Завдяки цій програмі ви отримаєте доступ до унікальних шаблонів, шрифтів та інших функцій. Також ви зможете додати елементи свого фірмового стилю для унікальності контенту.

Smoozly

Додаток для створення постів і історій Інстаграм з можливістю анімувати об'єкти. Перевага в тому, що додаток дозволяє анімувати об'єкти в шаблоні по-різному, як підходить саме вам.

Дивіться також

Корисні Telegram боти Цифровізація