Чи насправді Німеччина нам - Європейський партнер?

В останні дні правління Меркель Німецький політикум показав своє справжнє відношення до України та загрози східній Європі, через хижацькі дії Росії.

І як би їх дипломати та медіа не розповідали, що Німеччина бачить Україну союзником і чекає в Європейському союзі, це не перекриє очевидне сприяння Росії в будівництві Північного потоку та небажання Меркель тверезо оцінити дії Путіна. І це не кажучи про те, що головним лобістом Північного потоку є Герхард Шредер - попередник Меркель на посту канцлера.

Окрім таких геополітичних “маневрів” Німецькі партнери несуть європейські цінності, як толерантність до вживання наркотиків та ЛГБТ, що безумовно потрібно країні яка має на меті відстояти землі від загарбників, відродити свою економіку та викоренити корупцію.

Тому сьогодні націоналісти, серед яких і члени НВР “Правий сектор” вийшли під посольство Німеччини й нагадали про те до чого привело загравання німців з Кремлем в останній раз. 

Тож закликаємо депутатів Бундестагу чинити опір запуску російської газової труби. Це труба яка буде використана Москвою для шантажу Берліну та всієї Європи. 

 

Дивіться також